Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Algı Eke Oynadığı Diziler

1985 Ankara doğumlu oyuncu küçük yaştan itibaren dizilerde oynamaktadır. 2009 Mazi Yarası Film 2011 Keşanlı Ali Destanı.

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Kimdir Kac Yasinda Nereli Algi Eke Oynadigi Dizi Ve Filmleri Neler

Son olarak yayın hayatı kısa süren Hizmetciler dizisinde Atiye karakterine hayat veren Algı Ekenin kırmızı bikinili paylaşımı olay oldu.

Algı eke oynadığı diziler

. 2013 yılında vizyona girmiş olan Kedi Özledi filminde İlker Ayrık ile birlikte başrolü paylaşmış olan Ekenin oyunculuk kariyerindeki bir diğer önemli yapım ise Galip Derviş TV dizisidir. FB facebook TW Tweet. 2013 yapımı Kedi Özledi adlı sinema filminde başrolü. Algı Ekenin Kilosu Kaç Kilogramdır.

2008 Baba Ocağı. Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Biyografisi oynadığı diziler ile filmler hakkında bilgi. Algı Ekenin Boyu Kaç Cmdir.

Başarılı bir polis Cingöz Recai vakasına o bakıyor. 2008 Baba Ocağı Kısmet Kılıçparlar 2010 Dürüyenin Güğümleri Hayriye Gülbayır 2011 Keşanlı Ali Destanı Fehime 2012. Algı Eke Oynadığı Diziler ve Filmler. 2013 Galip Derviş.

Algı Eke filmleri ve dizileri. En iyi film ve dizileri. 2008 Baba Ocağı Kısmet Kılıçparlar 2010 Dürüyenin Güğümleri Hayriye Gülbayır 2011 Keşanlı Ali Destanı Fehime 2012 Annem Uyurken İclal Aycan 2013-2014 Galip Derviş Hülya Uçar 2015 Ayrılsak da Beraberiz Berna 2016 Hayat Sevince Güzel Zarife Toprak. Algı eke 16 eylül 1985 tarihinde İstanbulda dünyaya gelmiştir.

Algı Ekenin Oynadığı Diziler. 21052021 21 may 1612 nasipse olur filminin ikincisi geliyor söz dizisi nedeniyle yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan burak sevinçin takipçileri yapım şirketini serinin. Oyunculuk kariyerinin ilk yapımı Baba Ocağı adlı TV dizisidir. Hayat Sevince Güzel Ayrılsak da Beraberiz Galip Derviş Annem Uyurken Keşanlı Ali.

Cingöz Recai - Algı Eke - Hülya Kimdir. Adı şiddet olaylarına karışan inan ulaş torunla evlenen güzel oyuncu algı eke kendisinin de şiddet gördüğü. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında rol aldığı Baba Ocağı dizisi ile yaşayan Algı Eke. Yoga zamanı notuyla paylaşım yapan Algı Ekenin hayatı da merak edildi.

Algı Eke oynadığı diziler ile ilgili haber galeri ve video içerikleri. 2003 Bir İstanbul Masalı. Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Son zamanların en çok konuşulan diziler arasında yer alan Hizmetçiler de ünlü oyuncu Algı Eke de yer alacak.

Algı Eke Kiminle Evli Algı Ekeden magazin gündemini sarsan yasak aşk itirafı. Algı Eke en son hangi dizide oynadı. Acans Mutlu BluTv DCC Film 2021 Hizmetçiler Atiye Kanal D Baba Ocağı 2008 Kısmet Kılıçparlar Dürüyenin Güğümleri 2010 Hayriye Gülbayır Keşanlı Ali Destanı 2011 Fehime Annem Uyurken 2012 İclal Aycan Galip Derviş 2013 Hülya Uçar Hayat Sevince Güzel 2016 Zarife İsimsizler Elif Kanal D 2017 Sosyal medya hesapları. Restok Yayımlanmış 2 Nisan 2017 Güncellendi 2 Nisan 2017 Algı Ekenin Hayatı Oynadığı Diziler ve Filmler.

Algı Ekenin rol aldığı diziler. Algı Eke yer aldığı güncel dizileri oyuncunun son dizi projeleri. Bu Karıyı Çok Beğeniyorum. BIST 100 1410 TL ALTIN 52697 TL DOLAR 925 TL EURO 1072 TL Adana.

Algı Ekenin boyu 167 cmdir. Algı Eke adlı sanatçının yer aldığı bütün filmler ve varsa gelecek projelerini bu sayfada bulabilirsiniz. Algı Eke oynadığı son diziler. Algı Eke oynadığı diziler ile gönüllerde taht kuran Algı Eke son dönemde başarılı işlere imza atmıştır.

Algı Eke kimdir estetiksiz hali nasıldı. Algı Eke oynadığı filmler ile son dönemde gündemden düşmeyen Algı Eke projeleri değerlendirilen çok irdelediğini söylemiştir. Düriyenin Güğümleri dizisinde Düriyenin kızı ve Yamanın sevgilisi Hayriye rolünde oynamıştır. - Hakkında merak edilenler oynadığı diziler filmler.

Algı Eke dizi ve sinema oyuncusu. Algı Eke oynadığı dizi ve filmleri neler sorularına cevap olarak tüm detayları bu haberimizde yer verdik. 18 Ekim 2021 1118. Algı Ekenin Oynadığı Diziler ve Filmler.

Algı Eke oynadığı filmler başarısını pekiştiren Algı Eke. 2012 Annem Uyurken. ALGI EKENİN ROL ALDIĞI DİZİLER. Çin İşi - Algı Eke - Zehra Kimdir.

Daha önce de birçok farklı proje ile adından. Algı Ekenin kilosu 50 kgdır. Anne ve babası o daha küçükken boşandı. Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetmiştir.

Algı Eke Kimdir Yazar. Algı Eke oynadığı diziler de her defasın da farklı rollerle karşımıza çıkan Algı Eke oyunculuk konusundaki yeteneğiyle çok konuşulmuştur. 32 minutes agoAlgı Eke 16 Eylül 1985. Algı Eke Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır.

2013te başayıp 25 sezon süren Galip Derviş dizisindeki Hülya rolüyle de beğeni kazanmıştır. Haber Yazı Resim Video Anket.

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Rol Aldigi Diziler Filmler Ve Programlar Algi Eke Bilgileri

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Kimdir Kac Yasinda Algi Eke Nin Rol Aldigi Diziler Filmler Neler Algi Eke Evli Mi Haberler

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Kimdir Kac Yasinda Nereli Algi Eke Oynadigi Dizi Ve Filmleri Neler

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Kimdir Kac Yasinda Nereli Algi Eke Oynadigi Dizi Ve Filmleri Neler

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Oynadigi Filmler

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Kimdir Hangi Film Ve Dizilerde Oynadi Van Haber

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Hangi Dizide Oynuyor

Algı eke oynadığı diziler
Algi Eke Oynadigi Filmler

Posting Komentar untuk "Algı Eke Oynadığı Diziler"